OM MIG

Du har kanske som mig funderat några varv över meningen med livet. Finns det någon mening? Under min, inte helt spikraka väg, har jag landat i det som känns autentiskt och sant för mig. Det handlar om mitt eget ansvar i att ge livet mening.  Att själv leva min potential, vara tacksam för det jag har och samtidigt skapa hopp i andra är min främsta passion.

Jag heter Anna Nordlöw och har arbetat i  25 år med människor på individ, grupp och organisationsnivå. Jag driver mitt företag med stor lust och glädje och erbjuder terapi, coaching och föreläsningar i Sverige och utomlands.

Välkommen till min mottagning i Gävle eller låt mig komma till er.

NÅGRA AV MINA UTBILDNINGAR

  • KBT terapeut
  • Beroendeterapeut
  • Coach
  • Yogalärare
  • Imago parterapeut under utbildning

    List Content goes here

”Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.

Today I am wise, so I am changing myself.”

– Rumi

© Copyright - Anna Nordlöw Producerad av Next Step Media