KRIS & STÖDSAMTAL

ANNA NORDLÖW

När det som inte får hända ändå händer.

Ibland tar livet tar en smärtsam vändning i form av kriser, kränkningar, konflikter, olyckor, skilsmässor, dödsfall, beroendeproblematik osv. Oavsett om det sker på jobbet eller hemma så påverkar det arbetsplatsen, chefer, kollegor och inte minst den drabbade.

Jag tar emot både grupper och enskilda individer på min mottagning centralt i Gävle eller om det behövs, kommer jag till er på arbetsplatsen. Det går även bra att boka stödsamtal till följd av en kris, jag är certifierad inom sorgebearbetning.

Kontakta mig för en dialog om det inträffade så beslutar vi tillsammans om hur vi går tillväga.

”One day you wake up and there won´t be any more time.

Do things you´ve always wanted.

Do it now. ”

– Paulo Coelho

© Copyright - Anna Nordlöw Producerad av Next Step Media