UNIK PARTERAPI HEMMA HOS ER

ANNA FLYTTAR IN

JAG KOMMER TILL ER DÄR NI ÄR,
FÖR ATT TA MED ER DIT NI VILL

Relationer. Så härliga och så svåra. Härligt när allt flyter på, men tufft när något skaver och skapar slitningar. Vi har alla våra sår, våra mönster och våra föreställningar, och i samspel med andra triggas och utmanas dessa. När vi inte känner oss förstådda i relationen, tappar vi ofta en del av kontakten med varandra, och kärlek och värme kan ersättas med bitterhet och ledsamhet.

Men så länge viljan finns, finns alla möjligheter att få till en positiv förändring, att hitta tillbaka till kärnan och att bygga en relation som är starkare och tryggare än någonsin.

Det här kan jag hjälpa er med.

Med mig på plats hos er jobbar vi med relationen i den egna hemmiljön, vilket är både tryggt och effektivt. Det vi gör är 100 % skräddarsytt, direkt kopplat till er verklighet och vardag, och det finns varken plats eller anledning att gå in i roller som ni kanske går in i annars. Det blir äkta, avskalat och utmanande, i och med att många triggers finns just i hemmiljön.

Det här är ett sätt att vara i process länge, utan avbrott och uppehåll, vilket gör att vi kommer fort framåt.

Med min hjälp får ni möjlighet att utforska er relationshistoria och era olika behov, önskningar, konfliktmönster och styrkor. Ni får hjälp att läka gamla sår och att få en bättre förståelse för varandra och relationen, men även för er själva. Min erfarenhet är att när vi förstår varför vi är, tänker och fungerar på ett visst sätt – inte bara konstaterar att vi gör det – når vi en djupare nivå i oss själva. Det, i sin tur, öppnar upp för att mötas på en helt ny nivå, och ger oss möjlighet att skapa en medveten kärleksrelation som är trygg, levande och intim.

Jag jobbar med ett stort antal metoder och verktyg, som alla involverar lust, glädje och kreativitet. Min främsta styrka är min förmåga att skapa en trygg atmosfär som väcker viljan att utvecklas, och modet att gå emot era rädslor – att göra saker ni inte trodde att ni vågade. Allt för att komma dit ni vill. Jag känner in vad som behövs just nu. För just er.

Så, när ni känner er redo – hör av er, så packar jag min väska och kommer.

Jag kommer till er där ni är, för att ta med er dit ni vill.

© Copyright - Anna Nordlöw Producerad av Next Step Media